Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Oosterhout

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Oosterhout

5 sterren na 64 reviews

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Wowww... Heerlijk.... Super.. wowww

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel leuk concept. Lekkere smaken. Maar broodjes zouden iets harder gebakken mogen naar onze mening

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lunch boxen prima van kwaliteit. Extra broodjes bijbesteld en die zaten er helaas niet bij. Ga ervan uit dat dit een volgende keer vast goed zal komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunchbox! Vers gemaakt en zeker genoeg gegeten!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere lunchbox met heerlijke verse broodjes en goed belegd

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben tijdens onze vakantie , na eem succesvolle avond dineren, ons verwend met een lunchbox. Het was heerlijk: de broodjes smaakten goed, het was een proeverij voor een leuk bedragje. Een aanrader!!!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, netjes in een doosje verpakt. Wij hebben ze opgehaald, stond keurig op tijd klaar.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat leuk, zo'n lunchbox van Bregje! Vandaag voor het eerst geprobeerd en we hebben zitten smullen :-) Hadden 2 boxen met allemaal verschillende broodjes, zodat we lekker veel konden uitproberen. Echt een aanrader, wij gaan zeker vaker bestellen!

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst een lunchbox besteld en dit ga ik echt vaker doen. Heerlijke broodjes, lekker soepje voor heel weinig geld. Wat een verwennerij!!!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 broodje dat niet bij de bezorging zat, dit was erg jammer!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel erg lekker en keus genoeg

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super leuk en lekker de lunchbox. Hebben ervan genoten. De kleine broodjes zijn echte cadeautjes.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een lunchbox besteld voor 6-p met wisselend kwaliteit. Nou kun je over smaak twisten, maar 1 persoon had een broodje te weinig en een rustiek meerganen broodje is iets anders dan een mini afbak (wit) pistoletje. Bezorging was keurig op tijd.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed lunchpakket. Klein minpuntje. Dacht osterdsoep besteld te hebben maar die was er niet bij was een salade. Ook erg lekker. Dat wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuk concept was heerlijk

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, op tijd geleverd.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en netjes verzorgd

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. De bezorging was ook goed en op tijd. Goed geregeld.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere broodjes in de lunch box , en dat voor die prijs / kwaliteit. Helemaal top !

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals alle voorgaande dagen gewoon weer erg lekker en goed

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over de lunch gerechtjes. Erg lekker gegeten.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker echt een aanrader !!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekker eten maar helaas miste we 1 kroket

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Lunchboxen keurig op tijd klaar. Met speciale wensen netjes rekening gehouden. Meer dan genoeg eten. Genoten.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen weekend de lunchbox besteld, was erg lekker, veel keus, echt een aanrader voor een leuke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en precies genoeg, de kinderen vonden het ook allemaal lekker.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We misten 3 gerechtjes , mosterdsoep,broodje kaaskroket en broodje gezond de rest was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke lunche. Tip zou zijn om per box hem te vullen nu miste wij namelijk een broodje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt wat je besteld, prijs/qualiteit prima in orde. Bezorgd zoals afgesproken.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een verrassende heerlijke lunch.Top.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lunchboxen gehaald en erg lekker en goed eten voor het belachelijke bedrag van 7,50 euro

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker aan te raden

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lunchboxen gehaald en was echt heel goed voor herhaling vatbaar

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Totaal geen handige website. Wilde in de avond bestelling plaatsen voor over 'n paar dagen. Kreeg melding dat het niet mogelijk was. Andere dag bestelling willen plaatsen kon alleen voor vandaag. Toen maar gebeld. Ik kon bij de opmerking aangeven wanneer ik het nodig had. Is toch niet gemakkelijk allemaal

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een heerlijke lunchbox, lekkere en gevarieerde broodjes , zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje geitenkaas, was zonder geitenkaas. Broodje kroket miste, daarvoor in de plaats 2 x brie

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lunch die we zelf konden samen stellen was echt een aanrader! Ik had voor 4 personen allemaal verschillende broodjes besteld echt heel leuk zodat je voor iedereen wat wils hebt. Alles smaakte lekker en was goed bereid.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was érg smakelijk, bestellen ging prima. Op afgesproken tijd geleverd. Mooi opgemaakte broodjes. Prijs/kwaliteit: prima!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een top lunch en heel snel geleverd!!. Coronaproof omdat iedereen zijn eigen lunchbox heeft. Dit gaan we zeker nog een keer doen.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, precies genoeg

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes met variaties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4/5 was niet te eten. Geen warme broodjes aanbieden als je deze samen met de rest koud levert. Koude opengeklapte kroket, harde taaie geitenkaas met geen pecannoot te bekennen en rubberen "beenham".. De rest was heeel karig belegd. Ik weet dat je voor 7,50 niet heel veel mag verwachten, maar dit was, op de muffin en huzarensalade na, echt vies.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de broodjes wat groter verwacht. Het was leuk voor een keer, maar niet voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een betaalbare, lekkere lunch. Leuk concept.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, producten waren vers, we hebben genoten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top concept! Wel een beetje jammer dat de gekaramelliseerde pecannoten ontbraken op beide geitenkaas broodjes terwijl ze wel op de broodjes brie zaten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een lunchbox besteld ij Bregje Oosterhout met ons gezin. We hadden gekozen voor o.a. broodjes, een muffin en een soepje. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de lunchboxen! Precies genoeg. Fijn dat er zoveel keuze is.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren heerlijk. Leuk ook dat het mini broodjes zijn zodat je lekker verschillend beleg kunt nemen zonder bomvol te zitten. Erg leuk concept. Grote pré dat je de box helemaal zelf kunt samenstellen naar je eigen smaak. Bezorging was ook prima op tijd. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke verse belegde broodjes

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes voor een leuke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunchbox besteld goed verzorgd erg lekker netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet zo bijzonder. Die kleine broodjes zijn niet echt lekker btje oud en vooral veel noten weinig geitenkaas te proeven. Al met al zat er weinig smaak aan.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super goed en verse broodjes

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x dat ik besteld heb 1x waren ze beter belegd dan nu maar kwaliteit prijs is prima

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste lunch die we bij Bregje hebben besteld. Was keurig op tijd geleverd. Leuk, 6 kleine broodjes in een wit doosje. Broodjes waren kakelvers en ruim belegd Is zeker niet de laatste keer geweest!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Jeroen, Wat fijn om te horen dat het zo goed bevallen is! Dankjewel voor de mooie woorden en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Bregje